Numera förra veckans fredag då vi hade skönt fredagsmys här hemma. Daniel lagade en klassiker, Bookmakertoast, hade oxfilé kvar i frysen från nyårsafton. Sedan spelade vi kort & drack rödvin, en mycket bra fredags kväll med andra ord :0)
Transaltion: Last friday Daniel made Bookmakertoast for us two, a classics :0)
Kalasfin oxfilé som Daniel med hjälp av snöre fixade till en tournedos av.
Fixa, knyta & klippa...
Sedan stektes bitarna i HET panna...
Vilka bitar det blev...
Robusta pommes...
Nästa svarta & super snygga var tomaterna på Daniels tallrik...
På min tallrik var tomaterna självklart gula :0)
Rödvin i glaset...
Serverat, väldigt lätt rätt som känns mer avancerad är vad den är, Bookmakertoast :0)
Medium/rare oxfilé serverad på en smörstekt grovt toast macka med dijonsenap, färsk riven pepparrot (massor), pommes & en schyst sallad :0)
Slutade med att vi delade på en ut av köttbitarna, PROPPMÄTTA, men så gott! Det är dijonsenapen & pepparroten som gör hela rätten :0) Nu är det fem dagar tills det är lyx på våra tallrikar igen -CAN`T WAIT ;0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar