Bye bye Närke
Avslutade Närke trippen med middag på söndags kvällen hos Hanna & Mattias. Kyckling farmare finns i deras familj så självklart grillades saftiga kyckling filéer. Hannas trick för saftig kyckling är att låta filéerna ligga en eller två dagar i marinad i kylskåpet. Sammanfattningsvis kan jag säga att vår weekend i Närke var toppen, vänner, pappa, utflykter & en massa god mat. Efter detta får ni hänga på vår resa vidare norrut, Örnsköldsvik here we come!
Hanna använder sin egen odlade krasse från trädgården flitigt i sin matlagning & dukning vilket jag gillar jätte mycket.
Jag stod för sallads skapandet, kom på ett nytt sätt att arrangera salladen på, som vippor diagonalt.
Grönsakerna i salladen samsades med nektarin, päron & jordgubbar, en mycket lyckad kombination.
Öl i fina IKEA glas till maten fick det bli :0)
Volia! Ny grillad kyckling filé med potatisgratäng, whisky sås & sallad, LOVELY :0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar