I helgen lånade vi min mammas tryckkokare & lagade osso buco. Ett rätt som vanligtvis tar minst fyra timmar var klar på en timme & en kvart. Nu tror jag att vi måste investera i en egen tryckkokare, resultatet blev helt fantastiskt plus att alla näringsämnen stannar kvar i maten vid tillagningen.
Last weekend we borrowed my mom's pressure cooker & cooked osso buco. A dish that usually takes at least four hours was done in an hour & fifteen minutes. Now I believe that we must invest in its own pressure cooker, the result was quite amazing plus all the nutrients remain in the food while cooking.
Kalv innanlår, morötter, tomat, lök, vitlök, lagerblad, timjan, basilika, oxfond, vitt vin, svartpeppar & vatten.
Till köttet åt vi en enkel sallad med babyspenat, oliver, rostade pinjenötter, parmesan, olivolja, balsamvinäger, salt & svartpeppar.
Med en bit surdegsbröd & en god olivolja så var saker biff ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar