Ni som känner mig vid det här laget vet att jag älskar sallader av olika slag. Ett helt optimalt tillbehör enligt mig, då de kan varieras i det oändliga. Jag jobbar ofta enligt jag tager vad jag haver principen & serverar salladerna på STORA fat, då blir det vackert & inte geggigt.
Här är lite inspiration från några av sommarens olika sallader, alla med grillade inslag. Frukt & grönsaker går nämligen utmärkt att grilla :)
Those of you who know me by now know that I love salads of all kinds. A fully optimized dish according to me, then they can be varied endlessly. I serve salads at BIG plates, then it will be beautiful & not messy.
Here's some inspiration from some of my summer salads, all with grilled touches. Fruit & vegetables works excellent to grill :)
I botten på salladen ligger grönsallad från trädgårdslandet. Sedan grillade gula persikorhalvor, grillade späda morötter & grillade zuccini skivor. Toppat med skånsk alpost, vinbär, rostade pinjenötter & en örtdressing med rapsolja.
Till salladen ovanför serverade jag grillade ingefära/chili/vitlökglaserade ribbs.
Här en sallad med ätbara blommor som jag odlat.
Mixad grönsallad i botten på fatet, sedan grillad sparris, grillade persikor, grillade färska gula smålökar + vattenmelon, rostade pinjenötter, parmesanost, små kalamata oliver & honungsvinigrette.
Till salladen serverade jag grillad porchetta, arabiskt sesambröd & ekologisk, skånsk rapsolja.
Grillad kycklingsallad med diverse färska & grillade grönsaker. Dressing med olivolja, rödvinsvinäger, citronsaft +cest, hackad kapris, hackade mixade örter, svartpeppar & havssalt.
Här förra veckans fredagssallad.
Ruccola med knaperstekt bacon, rostade späda morötter med rapsolja & vitlök, äkta buffel mozarella, kalamata oliver, rostade pinjenötter, olivolja, balsaminer, pesto, svartpeppar & salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar