Grillen gick varm under påskhelgen. På själva aftonen hade vi vänner över på grillad påskmiddag. De sista dagarna har det vackra vädret gett nytt hopp om att våren kanske äntligen kommer & då kommer det bli ännu mera grillat -jag lovar!
Återkommer med rect på kycklingen.
The grill was used a lot during the Easter weekend. Last Saturday, we had friends over for grilled Easter dinner. The last few days have been great weather which giving new hope that spring finally might come & then it will be even more grilled food -I promise!
Will be back with the recipe on the chicken.
Förrätt: Daniels gravade lax med rom, recept finns HÄR.
Jag gick loss & grillade en beercan chicken, grönsaker & jordgubbar. Återkommer med recept!
Till kycklingen gjorde jag en sallad med fullkornsbulgur, fetaost, grillad zuccini, paprika & jordbubbar + rostade pinjenötter & en ört/honungsvinigrette.
Kycklingen styckad & klar :)
Grillade även färsk lök i små foliepaket med smör, örtsalt & svartpeppar.
Påskmiddag serverad ;)
Till dessert blev det duo mousse med hallon. Bottnade glaset med en mörk chokladmousse & toppade med en vit choklad/mascarpone mousse.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar