Hann med två grillningar i helgen. Här kommer mina tips från helgens äventyr!
Did bbq twice this weekend. Here are my tips!
Jag säger: Grillbestick!
Underlättar för alla, undvik att såga igenom maten med vanliga bestick & allt blir så mycket trevligare.
Jag säger: Servera allt från grillen på samma fat!
Läckert & inbjudande, sedan kan man servera alla tillbehör var för sig.
Lördag kväll: Chili glaserade revben, potatishalvor (med skal), majs, tomat & morot -allt från grillen. Till detta åt vi hemlagad cole slaw.
Jag säger: Våga dela majskolven!
Dela majskolven innan den grillas, lägg den sedan i en sallad, då är det dessutom enkelt att äta den med kniv & gaffel för den som önskar.
Söndag lunch: Quinoa, strimlad purjolök, smulad fetaost, gräslök, grillad majs & honungsvinigrette -helt vegetariskt.
Det grillades även fläsk karré.
Jag säger: Släng inte grillresterna!
Blir det grönsaker (super gott att lägga i sallader eller på smörgåsen) eller kött över från grillmåltiden, spara det.
Söndag kväll: Överbliven fläsk karré från lunchen, tunt skivad & som användes till topping på pizza...
Nygräddad fusk pizza (fusk betyder att jag gjort pizza på tortillabröd) med tomatssås, oregano, champinjoner, purjolök, oliver, fläsk karré & stark ost.
Jag säger: Grillat funkar på alla sätt :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar