Jag tröttnar aldrig på denna lätta & enkla pastarätt, hos oss kallad rissonisallad. I fredags när svärfar var på besök slängde jag ihop denna en än gång. Nu kan det knappt snart finnas en själ i vårt umgänge som inte har smakat denna rätt ;0) Numera en klassiker hemma hos oss.
I never get tire of this easy & simple pasta dish, last friday when Daniels father was visiting us, I made it once again. It can hardly be a soul among our friends that have not tasted this dish ;0)
Mozarella & gula små körsbärstomater...
Vitlök, ruccola, basilika, svartpappar, salt, citron & olivolja mixas & ska strå & dra någon timme innan den blandas med den varma färdig kokta rissoni pastan...
Blanda i tomaterna & delad mozarella & toppa med tunna skivor parma eller någon annan lufttorkad skinka...
Intages fördelaktigt tillsammans med ett gott italienskt rödvin...
Serveras med pinjenötter & något gott sudegsbröd som doppas i olivolja, lätt som en plätt ;0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar