Hej ny vecka på det nya året! Jag börjar veckan med en ledig dag :0) Här kommer lite bilder från pizza fabriken i vårt kök i fredags då vi invigde bakstenarna som jag fick i födelsedagspresent. Vilket resultat, nu ska det bakas mer bröd & pizza än någonsin :0)
Pizza receptet hittar ni HÄR!
Hello the first new week of the new year! I will start the week with a day off: 0) Here are some pictures from our pizza factory in the kitchen last friday. Lovely pizza´s!
Fyllningen är nästan viktigast, färska champinjoner & rödlök...
Körsbärstomater...
Även tomatsås, oregano, timjan, mozarella, tryffelost, getost, gruyereost & ananas...
Elastisk deg som kavlas, kavlas & kavlas...
Stenarna läggs i ugnen innan den sätts på...
Värmen brassas upp till 260 grader...
Trevlig pyssel ;0)
Fyra pizzor med fyra olika toppingar...
Spröda pizzor som smakar 1000 gånger bättre än köpe pizzor!
Här min favorit pizza för kvällen med tryffelost, getost, timjan, honung, champinjoner & tomat :0)
Så gott...
Galet gott! Har ni inga matplaner inför nästa helg så föreslår jag att ni kilar iväg & köper ett par bakstenar till ugnen & sätter igång med ett pizzabak ;0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar