Fredagsmiddagen såg ut på följande sätt...
Friday´s dinner was as follows...
Förrätt: Rostat bröd med svampstuvning & kantareller.
Svampstuvningen var rester från torsdagens pastasås med vitlök, champinjoner, kantareller, grädde, svampbuljong & svartpeppar. Jag lät bara såsen koka ihop så det blev en stuvning av den, toppade med härliga smörstekta kantareller, finhackad persilja & gräslök :0)
Resterna av rödlökssmöret togs fram ur frysen & skivades upp...
Grönsaker grillades, närmare bestämt sparris, gul tomat, paprika, zuccini, aubergine & champinjoner som toppades med vinigrette & hyvlad parmesan.
Grillad fläskfilé med rödlökssmör...
Huvudrätt: Grillad fläskfilé med rödlökssmör & grönsaker.
Grillat är verkligen godast! Grönsaker gör sig på grillen, bästa tillbehöret till kött, fisk & kyckling.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar