En form av Carbonara
Jag tror faktiskt att slutet närmar sig för kokplattorna, spisen är på G att kopplas in i helgen, can´t wait! Igår blev det Tortellini Carbonara, smakar bättre än någonsin med hemlagat efter man varit på turne :0)
När man använder dessa två plattorna får man också se till att inget annat är igång på samma uttag för då kraschar det...
Tortollini Carbonara för 2 pers:
Jag tog Barilla´s tortellini istället för spagetti, koka enligt avvisningen på paketet.
Fräs en hackad gul lök, färska hackade champinjoner & ett paket bacon delat i bitar, slå sedan över 1 pkt matlagnings grädde & lite mjölk om det behövs, 1 skvätt colorit soja, 1 tsk flytande fond (jag använde kalvfond) & svart peppar, salta vid behov men baconet är rätt salt i sig. Låt koka ihop, red eventuellt av såsen om den är för rinning.
När pastan kokat färdigt, häll av vattnet & häll sedan ner pastan i såsen, blanda & servera.
Riv parmesan över pastan & servera med en rå äggula om så önskas.
Lätt & gott :0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar