Helg mat
Några bilder från helgens mat :0)
Midsommardagen blev det grillning på Hjortsberg.
Detta är en super bra färsk potatis sallad att göra om man har mycket potatis över (som vi hade efter midsommarfirandet). Blanda bara ruccola, hyvlad parmesan, hackade soltorkade tomater med kall delad färsk potatis. Gör vinigrette på dijonsenap, olivolja, balsamvinäger, sallads krydda & nymald svartpeppar & slå över salladen & blada. Servera salladen på ett stort fat, succé till både enkel middag som buffé :0)
Till potatis salladen åt vi grillade wallenbegare :0)
Fräscht & jätte gott :0)
Som grädde på moset, smällde vi ihop en jordgubbs tårta till dessert. Hade både vaniljkräm & grädde över sedan midsommartårtorna skapades.
Detta är vad jag kallar sommar tårta!
Hemma & söndagskväll, med ett utrivet kök blir grillen på altanen näst intill överhettad. Hittade den gamla klassiska flintasteken i kyldisken på ICA. Så grillad flinta blev det.
Grillmästaren pausar med golf magasin.
Sallad ett MÅSTE & så lite melon också samt ett litet, litet glas rött.
Nu gäller pappers tallrikar för att minimera diskandet i badkaret. Daniel dricker tranbärsjuice till flinta stek,
potatis sallad & sallad.
Rvien zuccini, saftigt & gott i sallad. Så var vår mathelg :0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar