Grillat
Säsongens första grillning, så var vi äntligen igång. Det som hamnade på grillen var fläskfilé, inget vi äter ofta i huset men kändes lagom enkelt igår. Jag delade fläskfilén i 4 delar & bankade den innan den fick ligga ett par timmar i marinad som bestod av olja, balsamvinäger, rödvin, vitlök, honung, svartpeppar & örtsalt. En enkel sallad & tsatziki, sen var vi hemma :0)
Föredrar sallad på fat, läckrare & blir inte lika slabbigt efter att alla har tagit. Bottnade med ruccola & isbergssallad.
Rivna morötter.
Ekologiska mixade bönor från Zeta.
Filéad apelsin.
Krämig avocado.
Min favorit feta.
Osten smulades över. Toppa med vinigrette av olivolja, balsamvinäger, honung, svartpeppar & örtsalt.
Sen var det bara att hugga in!
Ett glas rött till, skön afton trotts vi saknad form, vi fortsätter kurera oss idag :0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar