Fina fisken blir burgare
Min älskade bakmaskin agerar också kvarn utmärkt
Potatis- & morotsstavarna klara för ugnen
Läcker fiskburgare serverad ;0)
Fiskburgare 2 pers:
Ca. 300-400 g mald eller väldigt finhackad fisk, vi valde torsk & lax.
Tillsätt 1 ägg
Salt, nymald vitpeppar & finhackad gräslök. Stek på medelhög värme ett par minuter på varje sida.
Dressing:
Bostongurka, finhackat äpple & rödlök som blandas förslagsvis med turkisk yogurt & lite majonäs. Salt & peppar, dressingen ska bli fast.
Potatis- & morotsstavar:
Skär potatis & morötter i stavar & lägg i ugnsfast form, slå över rikligt med kallpressad rappsolja & krydda med farinsocker, örtsalt, nymalen svartpeppar & grillkrydda. Baka i ugn på 225 grader tills det bubblar ordentligt i oljan och potatisen känns krispig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar