Pizzadag
Här i huset är vi slitna efter helgens alla fester. Vad frestar bättre då än en pizza :0)
Rester av överblivna ostar från glöggparty´s + champinjoner, luftorkad skinka, purjolök, sås, oregano... Låter det smaskigt? Kolla här!
Receptet är enkelt & snabbt, perfekt när man vill äta något som kan anses vara skräpmat men sim salabim förvandlas i ditt kök till gourmet mat :0)
Rester av ostar & parmaskinka, perfekt till pizza fyllning.
Champinjoner skivas, inte allför tunna -de krymper i ugnsvärmen.
Färsk ananas blir ett friskt inslag.
Blank, smidig deg redo att kavlas ut...
på oljat smörpapper.
Ketschup i botten med oregano, blandade ostar, champinjoner, purjolök & ananas blev kvällens pizzafyllning.
Direkt ur ugnen, doftar ljuvligt...
Toppas med ruccola & parmaskinka. Smaklig spis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar