Senare grillning
Vi fick en fin lördags kväll med gott sällskap & god mat, dock lite senare än vanligt. Christer kom förbi med kött & creme brulé när han hade stängt köket på St Herrestad för kvällen. Lämpligt nog fanns det en gazpacho som hunnit dra två dagar i kylskåpet, så förrätt check. Sedan huvudrätt, grillade grönsaker som hamnade i en sallad tillsammans med bulgur & fint kött & lite bröd som hittades längst inne i frysen, check. Dessert, cream brulé, check. Toppen kväll, toppen mat & toppen sällskap :0)
Ståtliga män i köket!
Fräsch gazpacho till förrätt, LOVE IT!
Toppad med lite fin olivolja & färska örter från landet :0)
Grillad paprika, zuccini, nektarin & morot som senare hamnade i bulgursalladen.
Färska örter & feta ost &...
buljong kokt bulgur, sedan...
i med dem grillade grönsakerna & bästa vinigretten gjord på olivolja, balsamvinäger, färskpressad apelsin, pressad vitlök, finhackad lök, honung, örtsalt & svartpeppar :0)
Volia! Underbar lördags tallrik :0)
Vi avslutade vår sittning med en cream brulé. Sedan bubblade vi vidare några timmar till innan vi sågs till frukostbordet, en fin kväll :0)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar