Jag är glad i gröna luncher & ägg är favoritingrediens som går att variera, samtidigt som den är nyttig & mättande. Här bjuder jag på inspiration till äggröra & mini frittata. Idag hamnade ägget, kokt i en sallad som jag senare ska äta till lunch :)
I like green lunches & egg is favorite ingredient that can be varied, while being healthy & satisfying.
Äggröra med zuccini & persilja med en sallad. Äggröra kan göras plain eller med vilka andra ingredienser man har lust med. Klart på fem minuter.
Mini frittata, perfekt att lägga i lunchlådan med en sallad. Här hade jag kokt färsk potatis över, så jag fräste den hel i olivolja, sedan vispade jag ihop & slog över 2 ägg med en bit riven zuccini, hackad basilika, strimlad purjolök & lät den gå klart i ugnen på 200 grader i ca 8 minuter.
Klart, bara till att stjälpa upp på en tallrik.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar