Top Vardagsbetraktelser bloggar Blogglista.se Blogg Topplista Allmänt Matbloggstoppen

lördag 4 april 2015

Vit sparris till påsk

GLAD PÅSK!
På skärtorsdagen fick vi med oss en knippe vit färsk sparris hem från Daniel, vår egen mäster kock. Så igår på självaste långfredagen imponerade vi på våra långväga gäster från Cypern, svärfar & Connie, med att bjuda på vit sparris & hollandaisesås. Klassiskt, enkelt och gott :)

HAPPY EASTER!
Last Thursday we got a bunch of white fresh asparagus with us home from Daniel, our own master chef. So yesterday, we impressed on our guests from Cyprus, my father in law & Connie, to bid on white asparagus & hollandisesause. Classic, simple & delicious :)


 Vi skalade sparrisen innan den lades i kokande vatten, ca 4 minuter.
 Vi ansade sparrisen en smula till efter kokningen -en liten miss från oss att alla "trådar" inte hade tagits bort innan...
Sparrisen serverades i sin enkelhet med hemslagen hollandaisesås och ett friskt vitt vin till förrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar