Hur gott är det inte med friterad Camenbert, varm hjortronsylt & friterad persilja?! I lördags efter våra dumplings slog vi på stort & gjorde just denna guda goda dessert, den friterade persiljan hoppade vi över... Tillsammans med ett eller två glas rött & desserten smakar ännu bättre ;0)
How good doesn´t fried Camenbert & cloudberry jam taste?! Last saturday after we had our dumplings for dinner we made this lovely dessert with Camenbert. Together with one or two glas of wine the dessert is completed ;0)
Låt ostarna ligga framme ett par timmar innan tillagning. Vänd ostarna i mjöl, doppa dem därefter i ett uppvispat ägg & vänd dem till sist i ströbröd. Häll upp olja med en neutral smak i en kastrull & hetta upp. Strö ner lite ströbröd på prov i den heta oljan, börjar det fräsa är det dags att lägga i ostarna. Ostarna är klara när de är gyllenbruna & det fräser & bubblar i oljan...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar