I våras var jag ute & mötte grillentusiaster i castingen inför årets Grillmästare 2014. Det var speciellt en kycklingrätt under tävlingen som jag själv blev inspirerad av att grilla, med min egna lilla tvist. I tisdags efter jobbet tändes grillen & jag grillade en hel, knäckt kyckling som legat i en ört & citrus marinad på en bädd av apelsin & citronskivor. Resultatet blev bra, riktigt saftig kyckling med lätt smak av citrus. Experimenten fortsätter...
This spring I was out & met barbecue enthusiasts in the casting for this year's BBQ Grillmasters 2014. It was especially one chicken dish during the competition that I was inspired to try, with my own little twist. On Tuesday after work I grilled a whole, cracked chicken that has been in a herb & citrus marinade on a bed of orange & lemon slices. The result was good, really juicy chicken with a light taste of lemon. The experiment continues...
Jag grillade kycklingen direkt över kolen, då vi var näst intill utsvultna ;)
Efter vändningen så bytte jag ut några av fruktskivorna som bränt till nya.
Dinner is served: Citruskyckling med grillad nypotatis.
En med enkel sallad, melon, rädisa & smulade yoghurtbollar, olivolja/balsamvinäger/kryddor så blev middagen perfekt ute i solen! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar