Improviserad sallad
Jag var sugen på en sallad till lunch idag, det blev en baserad på man tager vad man haver principen. I början av veckorna kokar jag alltid en stor sats böner av någon sort, jätte bra att ha klart i kylen under veckan, som idag till min lunch sallad. Hade turen att ha ett nybakat bröd också, så lunchen blev mmmmmmmmmm :0)
Dagens sallad: grundade med roman sallad, sedan riven zuccini, gröna stora mungböner, skivad nektrain, avocado, mozarella & ett ägg. Toppade med örtsalt, nymald svartpeppar, honung, balsamvinäger & olivolja :0)
Mitt nybakade hälsobröd fick självklart sällskapa med salladen.
Krämigt ägg är mums till sallad.
Passar på att njuta av säsongens sista nektariner...
Lätt singellunch att göra direkt i tallriken. Ta precis vad du känner för & har hemma.
Nu -träning!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar